Matkaraportti: Daegu, Etelä-Korea

Finnish  

English

Terveiset täältä maailmankolkasta, Etelä-Koreasta, Daegun miljoonakaupungista. Yliopistomme on Keimyung University. Jos haluat viettää mahdollisimman erilaisen vaihtovuoden, kannattaa valita maa, jossa kielen lisäksi kaikki muukin on kummallista. Ajatuksemme olikin ennen tänne tuloa, että jos lähtee vuodeksi pois, lähtee sitten kunnolla, eikä vain "lähinaapuriin" toiseen Euroopan maahan. 

Myöskään englantia oppimaan ei tarvitse mennä englannin kieliseen maahan, vaan täälläkin sitä on oppinut, sillä luennot on englanniksi ja kaikkien kanssa pitää puhua englantia, kun korean kieli ei vielä oikein suju.

Tähän raporttiin olemme koonneet kysymyksiä, joita me itse pohdimme ennen tänne tuloa ja joita meiltä on kysytty täällä ollessamme. Jos et ole vielä päättänyt meneväsi juuri Koreaan, vaan tahdot vain tietää yleisiä asioita, lue pelkästään osio FAQ. Jos et tämän jälkeen ole vielä vakuuttunut kannattaako sinun lähteä Koreaan, voit lähettää meille lisäkysymyksiä: katriina.saransaari at tiuhti.net tai jaakko.mattila at lut.fi.

Päivitetty: 4.5.2004

 

   Haeinsa-buddhatemppeli